Waarom Vogelenzang de Jong?

Wanneer u kiest voor Vogelenzang de Jong makelaars als uw makelaar, dan kiest u voor een makelaar die gedreven, enthousiast, zorgvuldig en oprecht is en die de volledige aandacht heeft voor de cliënt en al haar belangen. Door deze aandacht en de korte lijnen binnen onze organisatie wordt u altijd snel en persoonlijk op de hoogte gebracht van nieuwe ontwikkelingen bij de aan- en/of verkoop van uw woning.

Bij Vogelenzang de Jong Makelaars wordt u enkel geholpen door opgeleide en gecertificeerde makelaars en back-office medewerkers, hierdoor bent u verzekerd van deskundig advies. Bovendien is door ons NVM-lidmaatschap de kwaliteit, deskundigheid en een landelijk dekkend netwerk gegarandeerd.

Huis verkopen, huis kopen of laten taxeren

Of u nu uw huis wilt verkopen of op zoek bent naar een nieuwe woning, wij kunnen u in dit proces volledig begeleiden. Wij zijn gespecialiseerd in een aantal wijken van Rotterdam, zoals Hillegersberg, Kralingen, Schiebroek, Blijdorp, Centrum, West, Prinsenland en het Scheepvaartkwartier. Daarnaast zijn wij ook in de randgebieden van Rotterdam sterk vertegenwoordigd. Wij kunnen u een helder en objectief advies geven, zodat er geen vervelende verrassingen achteraf komen. Ook zijn wij aangesloten bij het NWWI (Het Nederlands Woning Waarde Instituut) en kunnen wij een accurate waardebepaling van uw huis doen.

Heeft u vragen?

Wij bespreken graag met u bij welke stappen wij u kunnen begeleiden in het aankoopproces. Neem contact met ons op om een vrijblijvende afspraak in te plannen. Dit kan eenvoudig door te bellen naar 010 218 4400, een e-mail te sturen naar info@vogelenzangdejong.nl of via het contactformulier op de website.

Aan een vrijblijvende informatie afspraak zijn geen kosten verbonden.