Over ons

Vogelenzang de Jong makelaars is een jong en gedreven makelaarskantoor dat ruim 20 jaar geleden is ontstaan uit de passie voor persoonlijk contact met mensen. Bij ons staat dan ook niet het verkopen van woningen centraal, maar het bij elkaar brengen van de juiste mensen op het juiste moment. We don't sell houses - we connect sellers with buyers.

Dit komt naar voren in al onze werkzaamheden; persoonlijk contact staat centraal. Geen enkel proces is hetzelfde en daar zijn wij ons volledig van bewust. Bij elke aankoop of verkoop komen andere wensen, andere mensen en andere behoeften kijken. Begeleiding en advisering op maat is hierop ons antwoord. Wij onderscheiden ons door klanten aandachtig én met gevoel te ondersteunen. Een belangrijke drijfveer achter deze manier van werken is vrijheid en out-of-the-box denken. Elke woon-wens en behoefte kunnen vervullen zonder enkele ristrictie, dat is waar Vogelenzang de Jong zich voor inzet.

Maak kennis met het team van Vogelenzang de Jong:

Erik  Vogelenzang de Jong

Erik Vogelenzang de Jong

06-41718822

Een zeer ervaren makelaar (30 jaar ervaring) met veel kennis van zaken. Geboren en getogen onder de rook van Rotterdam. Ken hij de stad met al zijn verschillen goed. Met 3 bijna volwas-sen kinderen is hij goed op de hoogte van lagere en middelbare scholen, sport mogelijkheden, het studentenleven en alles wat daarbij hoort. Erik wandelt ook graag in de natuur rondom Rotterdam en geniet van het verrassende wat een grote stad te bieden heeft.

Erik heeft brede bouwkundige kennis, wat o.a. tijdens onderhandelingen goed van pas komt om tactische keuzes te maken. Ook heeft hij door zijn vele ervaring een goed gevoel voor kwaliteit en een breed netwerk opgebouwd. Daarnaast kan hij in deze hectische markt goed het hoofd koel houden en de rust bewaren.

Arnoud  Adriaanse

Arnoud Adriaanse

06-41350375

Rotterdammer in hart en nieren. Hij kent de stad op zijn duimpje, wat erg goed van pas komt om wensen en behoeften te koppelen aan de juiste wijk. Naast dat hij de stad goed kent, heeft hij ook de typische Rotterdamse mentaliteit: opgestroopte mouwen, eerlijk en altijd recht door zee advies. Bij Arnoud weet je altijd waar je aan toe bent.

Pascal de Nijs

Pascal de Nijs

06-41246878

Pascal is een enthousiaste, veelzijdige makelaar met veel actuele kennis. De persoonlijke een aandachtige aanpak van Vogelenzang de Jong is Pascal op het lijf geschreven. Daarnaast is hij graag bezig om met een frisse blik onze dienstverlening te moderniseren zodat u als klant zo goed mogelijk wordt geholpen. Vol betrokkenheid geeft hij u altijd accuraat en gedegen advies. Door zijn analytische en persoonlijke benadering en indien nodig out-of-the-box aanpak behalen jullie samen het beste resultaat.

Madelon  Kramer

Madelon Kramer

Onze spin in het web. Madelon heeft hart voor ons kantoor, onze klanten en haar agenda. Zij gaat altijd vriendelijk en betrokken te werk. Als eerste aanspreekpunt van Vogelenzang de Jong is het daarbij ook erg prettig dat zij maar liefst vier talen spreekt: Nederlands, Frans, Duits én Engels! Zo kunnen wij echt iedereen te woord staan. Als moeder van 3 kinderen is ze toegewijd en ontzorgt ze graag. Zij zet de klant centraal.