Huis kopen Rotterdam

Het kopen van een huis is een lange termijn beslissing die veel invloed heeft op uw leven. Hoe zorgt u dat u de juiste keuze maakt? Laat ons u ondersteunen in het proces van het vinden van een huis dat voldoet aan uw wensen. In welke buurt wilt u kopen? Hillegersberg, Kralingen of toch een van de andere gebieden waarin Vogelenzang De Jong Makelaars actief is? Wat zijn uw financiële mogelijkheden? Wij nemen u stap voor stap mee in het proces en zorgen dat uw wensen allereerst goed in kaart worden gebracht tijdens een eerste gesprek.

Aankoopmakelaar

Het inschakelen van een aankoopmakelaar brengt veel voordelen met zich mee. Wanneer u interesse heeft in een huis is er vaak contact met de makelaar van het potentiele huis. Voor deze makelaar zijn uw wensen vaak niet van belang voor het behalen van de doelstelling, namelijk het huis verkopen met een zo hoog mogelijke opbrengst. Vogelenzang De Jong Makelaars neemt het als aankopend makelaar op voor uw belangen. Als deskundige partij kunnen wij u een goed advies geven met betrekking tot potentiële bouwkundige gebreken zoals onder andere asbest- en funderingsproblematiek en bij het uitbrengen van een realistisch onderhandelingsbod.

Aankoopproces

Wilt u een huis kopen in Rotterdam? Dan kunt u een vrijblijvend gesprek met ons aanvragen. Gedurende het hele aankoopproces, of enkel in bepaalde delen van het proces kunt u Vogelenzang de Jong Makelaars inschakelen als aankoopmakelaar. Tijdens het eerste gesprek brengen wij samen met u zorgvuldig uw wensen in kaart en spreken we een eventueel pakket aan gewenste begeleiding en advies met u af.

Heeft u een huis op het oog? Dan regelen wij de bezichtigingsafspraak. Tijdens de eerste bezichtiging begeleiden wij u door het huis. Als ervaren NVM makelaar weten wij als geen ander waar u op moet letten en kunnen wij inschatten wat een realistisch onderhandelingsbod is. Wanneer de woning volledig voldoet aan uw woonwensen, doen wij uitgebreider onderzoek. Zo kijken we bijvoorbeeld of het nodig is om een bouwtechnische keuring te laten uitvoeren, checken we het bestemmingsplan, verrichten wij een kadastrale recherche, onderzoeken we verschillende milieuaspecten en controleren we of er een energielabel aanwezig is. Komen er uit deze onderzoeken geen belemmeringen voort? Dan gaan wij voor u een gedegen advies voorbereiden om een realistisch bod te kunnen doen aan de hand van recente transacties en ons gevoel met de markt. Wij zijn tijdens het gehele aankoopproces uw betrouwbare gesprekspartner die alleen uw belangen behartigd.

Heeft u vragen?

Wij bespreken graag met u bij welke stappen wij u kunnen begeleiden in het aankoopproces. Neem contact met ons op om een vrijblijvende afspraak in te plannen. Dit kan eenvoudig door te bellen naar 010 218 4400, een e-mail te sturen naar info@vogelenzangdejong.nl of via het contactformulier op de website.

Aan een vrijblijvende informatie afspraak zijn geen kosten verbonden.